středa 20. září 2017

Motivujte své děti ke studiu němčiny


Nevíte jak motivovat své děti, aby se naučily německy? Pošlete je do jednoho z kempů školy GLS a nešlápnete vedle!

Nevíte si rady, jak zajistit, aby se dítě nadchlo pro němčinu a přemýšlíte o jazykovém kurzu v zahraničí? Věřím, že Vás následujících pár řádků a fotografií inspiruje k výběru juniorského kurzu na příští léto. Okoukli jsme pro Vás některé z letních kampusů školy GLS, která se v oblasti juniorských kurzů specializuje na rezidenční programy v Berlíně, Mnichově a přilehlém okolí těchto měst. Níže naleznete malé shrnutí nabídky a doporučení.

Máte menší dítě ve věku 7-14 let? Pošlete ho na Young & Fun program kde se během odpoledních aktivit může seznámit i s místními studenty, kteří programy rovněž navštěvují.
  
V Berlíně naleznete tento kampus pro menší studenty v klidné lokalitě u jezera Zeuthen obklopený přírodou. Díky přítomnosti jezera můžete dětem navíc připlatit extra lekce plachtění. Miluje Vaše dítě tenis a nedokáže si představit jen tak někam odjet a vynechat trénink? Není problém, v nabídce jsou také extra lekce tenisu.

 

 



Pokud spíše preferujete horské prostředí, doporučili bychom program v Mnichově, respektive v tradiční bavorské vesničce nedaleko Mnichova obklopené Alpami. Navíc jsou k dispozici lekce tenisu a fotbalu za příplatek. 



 

Jsou Vaše děti již o něco větší a mají rádi vodní a jiné sporty?

Program Watersport je pro ně ideální. Jeden z kempů se nachází rovněž u jezera tentokráte u jezera Wolzig nedaleko Berlína a je určen pro studenty ve věku 13-17 let. Ubytování je velmi moderní a můžete počítat s tím, že si děti užijí spoustu zábavy.

 








 
Milovníci přírody a horské turistiky ocení jistě kemp Adventure nedaleko Mnichova přímo u jezera Spitzingsee. Aktivity jsou zaměřeny především na zmiňovanou turistiku, horskou cyklistiku a jízdu na kanoe. Ubytování je oproti dříve zmiňovaným variantám v místním horském hotelu. Ani v létě však neočekávejte horka a vybavte děti hlavně pohorkami :D. 






Pro větší pokrok v němčině doporučujeme zvolit studentům intenzivnější výuku, těchto programů pro děti příliš není, ale škola GLS má tu výhodu, že nabízí juniorské pobyty i pro motivovanější studenty tzv. Intensive programy a to jak přímo v Berlíně, tak v alpské vesnici nedaleko Mnichova v rodinném hotelu Reiter. 

 



GLS si poradí i se staršími teenagery ve věku 16-19 let, které můžete poslat na program Berlin College, který probíhá přímo v Berlíně. Tento rozhodně zvolte bojíte-li se děti poslat do kurzu pro dospělé, který je určen studentům od 16 let a raději byste měli jistotu, že mají organizovaný program.

Jak již napovídá titulek, ať už zvolíte jakýkoli program, se školami GLS nešlápnete vedle! Osobně jsem si skoro u každého kampusu říkala, že bych si přála být znovu dítětem a mít příležitost zde studovat. Umožněte to svým dětem, s výběrem konkrétního programu Vám rádi poradíme v našem oddělení studia v zahraničí :-)


Napsala: Vendula Raitrová

Žádné komentáře:

Okomentovat